Duke shëtitur Tiranën - Një udhërrëfyes i lëvizshmërisë së qëndrueshme për Tiranën

'Duke shëtitur Tiranën' ju fton të zbuloni Tiranën me këmbë, biçikletë dhe autobus. Kjo broshurë të tregon se sa e lehtë është të shëtisësh me këto mënyra dhe të çon në të gjitha vendet që duhet të shohësh, duke përfshirë edhe xhevahiret e fshehura. Eja dhe zbuloje vetë qytetin sa më shpejt të mundesh!

Topics
Public Transport, Sustainable Mobility, Active Mobility
Authors
Sustainable Urban Transport in Tirana (SUTi)
Commissioned by
Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH
Download
Contact us

Together we are TUMI